Bon final de curs pels programes PFI Adaptat i Trànsit de l’IMET


Finalitzen dos projectes que han afavorit que els joves es coneguin i comparteixin els seus processos de formació i transició al món laboral
Categoria: PFI-Adaptat

 

El 22 de juny, van finalitzar aquests dos projectes que han estat molt units durant tot el curs, per moltes activitats compartides: tallers sobre drets de la ciutadania, civisme, immigració, sexualitat i afectivitat, medi ambient, relacions interpersonals, participació en la Zona E i en Festa per una societat inclusiva, així com moltes sortides per conèixer l’entorn més proper. Tot junt ha afavorit que els joves es coneguin i comparteixin els seus processos de formació i transició al món laboral.

El curs ha estat molt intens, ple de continguts, experiències i emocions i va finalitzar amb una sessió de malabars molt profitosa a la vegada que divertida amb el Pepe de l’Associació d’Amics del Circ Magnet. Vam aconseguir tornar a sentir-nos i recuperar al nen que portem dins durant un matí.

Tot el professorat els agraïm que ens hagin deixat compartir amb ells una petita part de la seva vida i fer realitat que “tots som iguals, tots som diferents”.

 

Data Publicació: 29/06/2018