Seguim treballant per la transformació educativa!


El passat divendres 8 de juny va tenir lloc la setena i última trobada del curs de la Xarxa Local Garraf d'Escola Nova 21.
Categoria: Educació

 

Al llarg d’aquest curs els quinze centres educatius de la Xarxa Local Garraf d’Escola Nova 21, s’han trobat en varies ocasions en algun dels centres de la xarxa per seguir treballant per la transformació educativa. Fer les trobades als centres permet poder conèixer millor l’escola o institut que acull i permet mostrar, a la resta de centres, els espais, metodologies, membres dels claustre, experiències enriquidores, entre d’altres.

Divendres 8 de juny va tenir lloc la setena i última trobada, d’aquest curs, els centres que en formen part, van poder treballar, en aquesta trobada, aprenentatges significatius perquè els infants puguin desenvolupar competències per la vida, en el context del segle XXI. També varen aprofundir en els tres pilars del programa d’Escola Nova 21: l’horitzó comú de canvi (el marc d’escola avançada), el procés de canvi (les fases i instruments del canvi) i la xarxa com a suport (els principis de la xarxa) i varen concretar els reptes de la xarxa per al proper curs.


La propera trobada serà a principis d’octubre i durant l’estiu s’han previst tot un seguit de formacions que ens ajudaran a continuar treballant pel canvi educatiu.

 

Més informació a www.escolanova21.cat

 


Data Publicació: 14/06/2018