Slideshow image

Campanya de difusió del Programa de Formació i Inserció que es realitza a l'IMET


L’alumnat dels cursos actuals col·laboren activament en totes les activitats de difusió de l’oferta formativa pel curs 2018-19
Categoria: PFI-PTT

 

Durant els mesos d’abril i maig els joves del PFI, han participat en un seguit d’activitats que han tingut com a fil conductor la col·laboració amb el territori en l’àmbit de l’Orientació educativa envers l’oferta formativa pel curs 2018-19 del Programa de Formació i Inserció. Aquest programa està adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària.

ZONA E 8a. Fira sobre les sortides educatives i professionals del Garraf

Un any més es va col·laborar en el muntatge de l’estand, enguany l’alumnat del PFI-PTT d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic va fer una magnífica decoració. Per altra banda també van explicar la seva experiència al Canal Blau ràdio ubicat al mateix recinte firal.

Projecte Tastets

Es tracta d’una activitat consistent en la realització, per part d’alumnat de 3r. i 4t. d'ESO dels centres de secundària de Vilanova i la Geltrú, de simulacions i pràctiques a diferents tallers a l'IMET. L’alumnat dels PFI-PTT van explicar als diferents grups de joves participants en el Projecte Tastets la seva experiència personal i tot el que els estava aportant la seva participació en el PFI-PTT.

Xerrades informatives sobre els PFI-PTT realitzades als propis instituts o a l’IMET

Adreçades a l’alumnat de 3r. i 4t. d’ESO i llurs familiars, a càrrec de les tutores dels cursos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Us recordem l’oferta formativa dels PFI pel curs 2018-19 i que el període de presentació de sol·licituds és del 14 al 25 de maig del 2018, vine i apuntat’t!

PTT Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

PTT Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics

PTT Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques

PIP Auxiliar de comerç i atenció al públic (adaptat a joves amb discapacitat intel·lectual)

 

Programa organitzat pel Departament d’Ensenyament en col·laboració amb l’IMET, de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la Diputació de Barcelona


 

Data Publicació: 16/05/2018