Slideshow image

El programa PFI-PTT participa en el projecte LABDOO


Un projecte col·laboratiu que té per objectiu reaprofitar dispositius portàtils i tauletes
Categoria: PFI-PTT

 

L'alumnat del curs d'auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics PFI-PTT, organitzat pel Departament d’Ensenyament en col·laboració amb l'IMET de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona, ha participat en la implementació del projecte ‘Labdoo: el teu antic portàtil/tauleta educa un infant’ a l'Institut Joaquim Mir. Aquesta iniciativa està promoguda per la fundació Labdoo.org i compta amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, l’Armand Cardona i la Joan Oliva.

Es tracta d’un projecte col·laboratiu que té per objectiu reaprofitar aquests dispositius, portàtils i tauletes, que els usuaris porten a les biblioteques per tal de donar-los-hi una segona vida útil. Les biblioteques són un punt de recollida d’aquests dispositius.

Els alumnes del PTT han esdevingut un Hub de sanejament, tot tractant aquests equips i reacondicionant-los amb programari adequat per tal que escoles necessitades de països subdesenvolupats en puguin fer ús.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

 

Data Publicació: 11/05/2018