L’IMET col·laborarà amb Carrefour Market en un procés de selecció


El procés de selecció servirà per cobrir llocs de treball de reposició i caixa així com de professionals de la carn o el peix
Categoria: Treball

 

L’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) col·laborarà amb Carrefour Market en el procés de selecció per cobrir llocs de treball de reposició i caixa així com de professionals de la carn o el peix.

L’oferta de treball està gestionada des del Servei Local d’Ocupació de Vilanova i la Geltrú mitjançant la prospecció del PROJECTE UBICAT i amb la col·laboració de la resta d’Ajuntaments de la comarca del Garraf a través dels seus respectius Serveis i es pot consultar a través de la pàgina web de la Xarxa Xaloc:

https://www.diba.cat/slo/x_ofertes_v.asp?otr_id=262610&PaginaActual=1

Així que, si tens passió pel comerç, experiència en llocs relacionats amb la distribució, comerç i atenció al client o coneixement de producte fresc i flexibilitat horària i estàs interessat/da en participar en aquest procés de selecció, pots enviar el teu currículum vitae a la següent adreça de correu electrònic: Estefania_Valldecabres_Hermoso@carrefour.com

Des de la cadena es posaran en contacte per donar hora d’entrevista. La data màxima per apuntar-se al speed dating serà dijous 3 de maig a les 12 hores.

Les entrevistes es celebraran el proper divendres 4 de maig de 9h30’ a 14h i de 16h a 20h a l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) edifici La Paperera, aula 19.

 


“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/220/2017, 22 de setembre”.
 

Data Publicació: 26/04/2018