L’alumnat del PTT de Fabricació Mecànica col·labora realitzant els trofeus de les curses per muntanya dels Instituts de les Terres de l’Ebre


La realització d’aquests trofeus s’ha dut a terme utilitzant diferents tècniques del perfil professional
Categoria: PFI-PTT

 

Aquest any l’alumnat del PFI-PTT d’Auxiliar de Fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques de Vilanova i la Geltrú ha col·laborat amb el projecte CMITE: projecte que pretén emprar les curses per muntanya com a eina didàctica per a les classes de secundària de diversos instituts de les Terres de l’Ebre (sud de Tarragona).

L’objectiu d’aquesta cursa és motivar als/les alumnes amb la realització d’activitats reals i properes a ells/es, que mostrin aplicacions del que aprenen a classe i fomentar la pràctica de l’esport entre l’alumnat.

Durant varies sessions de taller, els alumnes del PTT d’Auxiliar de fabricació mecànica han estat preparant els trofeus que s’entregaran als participants del projecte CMITE. La realització d’aquests trofeus s’ha dut a terme utilitzant diferents tècniques del perfil professional com ara el doblament de xapa, el cargolat i l’oxidació. Parlem doncs, d’aprenentatge “servei” una metodologia educativa que combina l’aprenentatge acadèmic i el servei a la comunitat.

 

Data Publicació: 27/03/2018