EFAV


Representants de Ryanair visiten les instal·lacions de l'EFAV en una nova jornada de reclutament de futurs professionals.
Categoria: IMET

 

Els representants de l'aerolinia van visitar l'escola el divendres 23 de febrer on van presentar les principals novetats de l'empresa als alumnes d'aquesta.

El Director General de Ryanair España, Jose M. Ramón de la Rosa va destacar el pla d’expansió que té la companyia amb nombre d’avions i per tant la necessitat de “tècnics de manteniment d’aeronaus”, no tenen suficients.

Després va continuar la responsable de RRHH, Ana Ortego, explicant les condicions i vies per ser contractat per Ryanair. Com a novetat, Julia Alvarez, com a responsable del nou hangar que estarà operatiu a Sevilla durant els propers mesos, va remarcar en xifres la necessitat de “tècnics de manteniment d’aeronaus” per cobrir aquest tipus de manteniment que es pot fer en hangar.

Bhavik, com a responsable de formació en Stansted, va explicar l’itinerari formatiu que poden fer dins de l’empresa per aconseguir la certificació d’avions amb motor de turbina en els dos models d’avions que té la companyia (B737 i Learjet model 45)

Marc Viltró, alumne de la promoció 2012-2014, va explicar el seu recorregut durant i després de l’EFAV. Finalitzat els seus estudis al 2015, va fer pràctiques en l’empresa catalana BCP Aerotecnics que posteriorment li va contractar. Després va continuar la seva experiència professional a Ryanair (London) i ja ha demanat la llicència de manteniment d’aeronaus per poder certificar avions (requisit formació bàsica EFAV + 2 anys experiència professional acreditada).

Rubén Delgado, alumne de la promoció 2015-2017 va ser felicitat per l’equip directiu de l’escola pel seu expedient brillant i per l’equip de Ryanair per les pràctiques realitzades. Va finalitzat a primers de febrer i ja té garantit contracte a Ryanair.

Data Publicació: 26/02/2018