El projecte FEM OCUPACIÓ PER A JOVES de l'IMET finalitza amb un 87% d’inserció de les persones participants


La formació i experiència professional adquirida els permetrà tenir els recursos per mantenir els contractes en les mateixes empreses o d’altres del sector.
Categoria: Fem Ocupació per a Joves

 

13 de les persones joves, contractades per les empreses HEMISPHERE COATING SERVICES S.L. (PINMAR) i INGENIERÍA NÁUTICA EL FAR S.L., de les 15 que al juny de 2017 van iniciar la formació de “Preparació de superfícies, manteniment i acabat en pintura d’embarcacions d’esbarjo i costura de tèxtil nàutic i velamen” realitzada a l’IMET, han completat els 6 mesos d’experiència professional remunerada dins el programa “Fem Ocupació per a Joves”.

El Programa “Fem Ocupació per a Joves 2016”, que finalitza a data 28 de febrer, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, i pretén afavorir la inserció laboral de les persones joves d'entre 18 i 29 anys, en situació d'atur, mitjançant una formació específica i una experiència professional remunerada de 6 mesos.

La valoració de les empreses participants ha estat molt positiva. Aquesta formació i experiència professional els permetrà tenir els recursos per mantenir els contractes en les mateixes empreses o d’altres del sector.

Enguany, l’IMET, ha tornat a sol·licitar al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya participar en la convocatòria del Programa “Fem Ocupació per a Joves 2017” i tornarà a donar noves oportunitats de formació i treball a 15 persones joves de la comarca del Garraf.

Des de l’IMET volem agrair la participació de les empreses HEMISPHERE COATING SERVICES S.L. (PINMAR) i INGENIERÍA NÁUTICA EL FAR S.L que han fet que el programa d’aquest any hagi estat un èxit.

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, i la Resolució TSF/1910/2016, de 29 de juliol”.


Data Publicació: 26/02/2018