Emocions al Centre Cívic Tacó


Darrera visita de les programades en la formació que l’IMET està realitzant als joves menors de 30 anys dins el Programa formatiu Integrals
Categoria: Treball

 

Nervis, emoció i expectació mutus tant dels alumnes com dels nens i nenes que esperaven la nostra visita. Al centre, la Marta Domínguez Carbonell, alumne del CP i col.laboradora en pràctiques d’Actua Garraf. Amb ella i els seus companys monitors del Centre Cívic Tacó, hem escoltat la descripció de les seves activitats adreçades a la canalla, i ajudant-los després a avançar en el taller de carnaval.

ACTUA, empresa cooperativa de treball associat creada l’any 2005, desenvolupa projectes d’atenció a infants i adolescents tutelats, inserció laboral de joves amb dificultats socials, i la dinamització d’espais i àmbits educatius per la millora de la convivència i la prevenció de situacions de risc.

Abans d’acomiadar-nos, monitors, alumnes i nanos, hem participat en una Taula Rodona commovedora on les reflexions espontànies, divertides, però carregades de sentiment, ens han arribat al cor. Un final brillant per concloure la darrera visita de les programades en la formació que l’IMET està realitzant adreçada als joves menors de 30 anys dins el Programa formatiu Integrals, que combina formació presencial, pràctiques a empreses i inserció laboral.

 

 

Data Publicació: 26/01/2018