La cuina de l’ara segons CASERCO


Els alumnes han visitat la nau de CASERCO i han conegut de primera mà el funcionament d’una empresa especialitzada en menjadors escolars i elaboració de càtering
Categoria: Treball

 

Dies de Nadal, bons desitjos i àpats. Això és el que hem compartit amb la visita dels joves monitors en la recta final de la formació del CP en Monitor de lleure. Els alumnes han visitat la nau de CASERCO i han conegut de primera mà el funcionament d’una empresa especialitzada en menjadors escolars i elaboració de càtering amb més de 25 anys d’experiència.

Josep Mª Capellades, cuiner al capdavant de l’empresa des de l’inici, ha descrit als joves l’evolució i transformació del sector de l’alimentació i el menjar preparat en aquests darrers 20 anys. Menjar i canalla és un binomi que implica controls i inspeccions riguroses mitjançant uns processos de qualitat i higiene molt estrictes, però alhora gratificants. Practiquen La cuina de l’ara, el menjar per avui, en paraules del mateix Josep Mª, esdevé garantia d’èxits, per sobre dels pre escalfats.

Aquesta visita és la sisena de les programades en la formació que l’IMET està realitzant adreçada als joves menors de 30 anys dins el Programa formatiu Integrals, que combina formació presencial, pràctiques a empreses i inserció laboral.

 

 

Data Publicació: 22/12/2017