Slideshow image

Les Escoles de Vilanova i la Geltrú continuen la seva tasca integradora


El Col·legi Santa Teresa de Jesús participa amb el Projecte TIMOL amb la millora de destresa professional i la posterior contractació d’una persona amb disCAPACITAT intel·lectual.
Categoria: TIMOL

 

Fa menys de dos mesos vam publicar una notícia en la que es parlava de la contractació d’una persona acollida al Projecte TIMOL dintre d’una escola del municipi. Afortunadament, podem fer un nou comunicat on una nova escola hi col·labora de forma activa: és el Col·legi Santa Teresa de Jesús, que dóna suport als procés d’inserció d’una persona participant a TIMOL, desenvolupant tasques d’AUXILIAR DE MENJADOR. A l’igual que qualsevol altra persona treballadora, ha hagut d’adquirir els coneixements tècnics previs i el carnet de manipulador d’aliments, per tal de desenvolupar la tasca encomanada.

Així, al menjador d’aquesta escola una participant ha pogut desenvolupar el seu itinerari, primer realitzant pràctiques i després mitjançant un contracte laboral.

Aquesta és una nova experiència que facilita la integració: escoles inclusives que, alhora, són empreses inclusives i socialment responsables; escoles que col·laboren en l’adquisició de competències de les persones i on aquests coneixements esdevenen necessaris per la contractació i manteniment del lloc de treball; escoles que col·laboren en la contractació de persones amb els coneixements, habilitats i motivacions necessàries per dur a terme una tasca amb professionalitat.

El projecte TIMOL, amb més de 10 anys de funcionament, rep el suport per part dels Ajuntaments de la comarca i del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Tan de bo d’aquí a un mes us puguem informar d’un nou acord amb una nova escola inclusiva del nostre municipi, amb la que s’estan establint converses.

D’aquesta manera, l'IMET vol agrair públicament la participació del Col·legi Santa Teresa de Jesús en el suport al Projecte TIMOL

 

Projecte TIMOL

Per més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

http://vilanova.escolateresiana.com/

 

 

Data Publicació: 22/12/2017