Hola, en què et puc ajudar?


Epsi Garraf i el projecte TIMOL col·laboren en la contractació d’una persona amb diversitat funcional.
Categoria: TIMOL

 

El projecte TIMOL, que es duu a terme a l’IMET amb la participació dels 6 Ajuntaments de la nostra comarca i el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, persegueix des de fa més de 10 anys el seu objectiu d’inserció al mercat ordinari de persones amb diversitat funcional. Per tal d’aconseguir-ho, és necessària la col·laboració de les empreses del territori, i aquest és el motiu del present article: el celebrar una nova contractació d’una persona participant a Timol per part de l’empresa Epsi Garraf.

Així, la primera persona que ens podem trobar quan truquem a la porta de Epsi Garraf, centre psicològic i logopèdic situat al carrer Unió nº108, es una de les persones del nostre projecte, que ens acull amb un somriure. Epsi Garraf és la unió de diferents professionals totalment compromesos amb la inclusió sòcio-laboral de totes les persones, i ho han pogut demostrar aquesta vegada sense dubtar-ho: han volgut que la primera persona contractada per la seva entitat sigui una amb altres capacitats.

La contractació, bonificada, s’ha portat a terme després d’un petit període de pràctiques on, mitjançant la metodologia del treball amb suport durant un breu període de temps, s’ha acompanyat la treballadora per aconseguir una màxima adaptació al nou lloc de feina. Així, s’assoleix la important fita de la contractació després de la formació tècnica en la que la treballadora ha participat, tant la formació d’auxiliar administrativa com l’específica d’Atenció a la Clientela que ha dut al mateix programa TIMOL.

D’aquesta manera, satisfets de col·laborar amb empreses que tanquen el cercle de la inclusió, tant social com laboral, el Projecte TIMOL i l’IMET volem agrair públicament la participació d’Epsi Garraf per tal de donar suport en la contractació d’aquelles persones que de vegades tenen menys oportunitats a l’hora de trobar un lloc de treball.

Projecte TIMOL

Per més informació:

http://epsigarraf.cat/

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

 

 

Data Publicació: 21/12/2017