La defensora de la ciutadania i "els graffitis" visiten als alumnes del PFI Adaptat de comerç i del Projecte Transit


Han pogut conèixer diferents serveis i activitats que es realitzen a la nostra ciutat de manera activa i participativa
Categoria: PFI-Adaptat

 

Com cada any l’Ajuntament de Vilanova ha ofert la guia de projectes d’animació educativa (PAE) on es realitzen tallers, activitats i xerrades sobre diferents temes d’interès; educació ambiental, coneixement de la ciutat, ciutadania, diversitat i igualtat...

Durant aquest inici de curs les noies i nois del PFI adaptat i del projecte Trànsit han participat de dues activitats sobre coneixement comunitari i de la ciutat.

En el primer PAE ens va visitar la Defensora de la ciutadania a Vilanova i la Geltrú la Núria Plana Morata, que ens va explicar quina és la figura de la defensora i per a què serveix, els nois van exposar dubtes que tenien a la defensora i vam veure els diferents serveis on els ciutadans es poden adreçar quan tenen algun problema quotidià.

En el segon PAE vam conèixer l’art urbà del grafit que es realitza a la vila. El taller va ser impartit per la tècnica de l’ajuntament Marta Ferrer Bertran i un especialista del grafit de l’Organització Zero, on ens van ensenyar com identificar el Catàleg de murs per a la realització d’obres mural (Project G) i on poder practicar aquesta tècnica. A través d’imatges vam classificar els diferents tipus de grafits i si estaven fets a llocs habilitats per fer-los.

Amb aquests PAE hem pogut conèixer diferents serveis i activitats que es realitzen a la nostra ciutat de manera activa i participativa, agraïm l’esforç i amabilitat d’aquest professionals que s’encarreguen de fer-nos partícips d’aquests recursos.

El curs PFI Adaptat d’Auxiliar de comerç i atenció al públic, està autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A més, tots dos projectes es porten a terme en col•laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

 

Data Publicació: 18/12/2017