PFI adaptat de comerç i Trànsit de l’IMET, fan la decoració nadalenca de l’Economat


Han decorat les columnes amb diferents motius i han realitzat un naixement amb la tècnica de puzle. També han fet amb un cartró reciclat, un ninot de neu, amb el que els nens podran fer-se una foto divertida.
Categoria: PFI-Adaptat

 

Ha passat a ser tradició, que els alumnes del PFI Adaptat del curs d’Auxiliar de comerç i atenció al públic i el curs de Trànsit de l’IMET, ambientin amb motius nadalencs el nostre banc d’aliments de Vilanova: l’ ECONOMAT.

Durant tot l’any aquests alumnes col·laboren junt al voluntariat en la posada en marxa diària de l’Economat, ajudant i a la vegada aprenent, com es realitza la càrrega i descàrrega de mercaderies, el seu emmagatzematge i distribució, la reposició dels productes en el lineal, entre altres. Quan arriben aquestes festes, col·laboren en la decoració nadalenca, per donar-li un aire acollidor, com es faria en qualsevol altre supermercat.

Aquest any, han decorat les columnes amb diferents motius i han realitzat un naixement amb la tècnica de puzle. També han fet amb un cartró reciclat, un ninot de neu, amb el que els nens podran fer-se una foto divertida.

Un any més, orgullosos de col•laborar i desitjant unes Bones Festes a tothom!!!

El curs PFI Adaptat d’Auxiliar de comerç i atenció al públic, està autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A més, tots dos projectes es porten a terme en col•laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


 

Data Publicació: 15/12/2017