El Programa 30 plus donarà feina a 20 treballadors i treballadores de Vilanova i la Geltrú


En breu s'iniciarà la cerca d’usuaris i d’empreses que faran possible la contractació laboral
Categoria: Treball

 

Després de l’èxit de l’edició actual del Programa 30 Plus on 18 persones han rebut formació específica pel lloc de treball a ocupar i han aconseguit un contracte de treball, l’IMET torna a activar aquest programa gràcies al suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i del Servicio Público de Empleo Estatal. Aquesta nova edició permetrà la contractació de 20 persones, i té avantatges per les empreses que rebran ajuts per a la contractació de persones majors de 30 anys, preferentment, fins a 45 anys.

En breu el Programa 30 plus, iniciarà la cerca d’usuaris i d’empreses que faran possible la contractació laboral d'aquest col•lectiu, segons el perfil professional que necessitin i durant un període d’entre els sis i els nou mesos. L'objectiu és oferir-los un aprenentatge adreçat al lloc de treball que ocuparan, sempre amb una contractació ja subscrita. El disseny de l’itinerari formatiu es dota d’una persona orientadora que acompanyarà la persona treballadora i a l’empresa en tot el procés de contractació i de formació.

Els participants interessats en participar-hi hauran d'estar en situació d'atur i inscrits com a demandants d'ocupació, a més de passar per l’IMET per expressar que volen participar en el programa 30 plus

 

 

Data Publicació: 3/11/2017