NOUS horaris del Pati Obert


Aquest cap de setmana, coincidint amb el canvi d'hora, comencen els NOUS horaris del Pati Obert TARDOR-HIVERN.
Categoria: Educació

 

 

PATI OBERT I ESPORT EN FAMÍLIA

El PATI OBERT és un projecte que funciona des de l'estiu de 2010, i que està impulsat i coordinat pel Servei d'Educació de l'IMET i per diferents regidories de l'Ajuntament:d'Esports, de Participació Ciutadana i de Convivència, amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les intal·lacions esportives exteriors d'algunes escoles.

Actualment hi participen les escoles: Ginesta, Llebetx, Canigó, l'Arjau i Ítaca i es compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó, l'AMPA de l'escola Llebetx, l'AMPA de l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Barri de MAr i l'AMPA de l'escola Ítaca, respectivament, que s'encarreguen del bon funcionament i bon ús de les inatl·lacions.

Amb la posada en marxa d'aquest programa es pretén:

- Ampliar les zones de joc i esbarjo de la ciutat.

- Impulsar la utilització dels patis i instal·lacions.

- Disminuir els actes vandàlics, fruit de l'ús indiscriminat i inapropiat que fan alguns ciutadans que salten les tanques dels recintes escolars. I poder aprofitar aquestes zones esportives de les escoles com a espais de lleure i esportius, per a infants, joves i ciutadania en general, en aquells períodes i horaris en que, fins ara, romanien tancats, com ara caps de setmana i determinats períodes de vacances.

- Aprofitar els espais i equipaments disponibles en horari no escolar.

- Donar resposta a la demanda social d'espais lúdics, d'esbarjo i d'esport, aprofitant el temps en què aquests espais estan en desús.

 

 

 

 

ESPORT EN FAMÍLIA

Dins el Pati Obert encetem una nova activitat ESPORT EN FAMÍLIA, aquest projecte té la finalitat de crear escenaris propicis per dinamitzar l'activitat física entre famílies i donar una alternativa de lleure als infants i joves i a les seves famílies en un context segur i de proximitat.

Per poder desenvolupar aquest programa és necessària la implicació de les escoles i les entitats esportives de Vilanova i la Geltrú per a que ofereixin un calendari d'activitats esportives adaptades al públic i a les característiques de cada centre educatiu. Totes les activitats són gratuïtes.

 

 

Noticia relacionada

Construcció d'un mur d'escalada artificial a l'Escola Ítaca (abril 2017)

El programa Esport en Família presenta les activitats fins al maig (febrer 2017)

El Pati Obert incrementa el nombre d'assistents (juliol 2016)

Vilanova dóna un impuls a l'esport familiar a través de les escoles (setembre 2016)

Impuls a l'esport familiar, a les escoles de Vilanova i la Geltrú (setembre 2016)

 

 

 

 

 

Data Publicació: 26/10/2017