Ex-alumnes del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) ens visiten per explicar la seva experiència d'èxit


Visites d’ex-alumnes del Programa per tal que expliquin el que han fet un cop finalitzat el PTT a l'IMET
Categoria: PFI-PTT

 

Aquesta setmana hem encetat les visites d’ex-alumnes del Programa per tal que expliquin el que han fet un cop finalitzat el PTT i animin a l’alumnat actual a tirar endavant el nou curs escolar.

En aquesta ocasió ens han vingut a veure 3 alumnes del PTT d’Auxiliar de muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas de la promoció 2015. Dos d’ells ja han finalitzat un cicle formatiu de grau mitjà d’esports i actualment s’estan preparant, a l’Escola d’Adults Teresa Mañé, la prova d’accés de grau superior per continuar estudiant, a part ja treballen d’entrenadors a escoles amb infants. I l’altre ex-alumne va optar per buscar feina i treballa a un hotel.

Van ser molt ben rebuts i tots escoltaven amb interès els consells donats sobre com aprofitar al màxim el curs actual, els ànims perquè estudiïn o treballin d’allò que els hi agradi de veritat, i també van explicar la seva experiència a l’empresa de pràctiques i com un d’ells va estar contractat d’ajudant de manteniment durant 2 estius.

Es valora molt positivament la col·laboració d’aquests joves com a “models” i bons referents per l’alumnat que actualment està cursant un PTT a l’IMET. Moltes felicitats pel camí recorregut!!

Aquesta iniciativa es continuarà fent durant aquest trimestre amb ex-alumnes dels altres perfils professionals (Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, Auxiliar de fabricació mecànica i Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics).