Maridatge de xarcuteria amb melmelades


L'alumnat del curs de xarcuteria/carnisseria de l'IMET ha gaudit d’un maridatge exclusiu amb esperit ecològic
Categoria: Treball

 

L'alumnat de xarcuteria/carnisseria ha gaudit d’un maridatge exclusiu a les instal.lacions de la empresa de cremes i melmelades Bouquet d’Hort a Sant Pere de Ribes.

Durant la visita els joves també han conegut tot el procés d’el·laboració dels productes ecològics des de l’arribada de la matèria primera fins l’empaquetat final.

En Pere Solduga, director gerent de Bouquet d’Hort, els reforça l’esperit ecològic de l’empresa i l’esforç que això comporta. És un compromís de l’empresa treballar amb els productors del territori, de temporada, i alhora els permet diferenciar-se de la resta de productes al mercat.

Els alumnes han tastat diferents productes càrnics (pollastre, hamburguesa i botifarra) cuinats i/o maridats amb les melmelades que ells produeixen. La barreja i contrast de sabors han entusiasmat als alumnes que s'han mostrat engrescats a oferir-los als clients del mercat de mar.

Aquesta visita és la sisena de les més de 10 programades en la formació que l’IMET està realitzant adreçada als joves menors de 30 anys dins el Programa formatiu Integrals, que combina formació presencial, pràctiques a empreses i inserció laboral.

 

 

 

Data Publicació: 05/09/2017