L'Escola Oficial d'Idiomes obre al setembre el període de matriculació per als cursos monogràfics i de llengua instrumental


L'EOI del Garraf obre al setembre el període de matriculació per als cursos monogràfics i de llengua instrumental per al 2017/2018: anglès, francès, xinès i italià.

Categoria: Educació

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) del Garraf obre al setembre el període de matriculació per als cursos monogràfics i de llengua instrumental per al 2017/2018. Aquests cursos no reglats inclouen com a llengües l'anglès, el francès, el xinès i l'italià.

Es tracta de cursos que ofereix l'escola fora del seu programa reglat. En aquest cas, els cursos de llengua instrumental permeten a l'alumnat cursar estudis d'algun idioma que no es dóna a l'escola dins el programa ordinari, com és en aquest cas l'italià i el francès, i els monogràfics són cursos molt específics d'idioma, bé per temàtica, bé per destreses.

Les persones interessades en matricular-se cal que s'adrecin directament a la secretaria de l'escola, al carrer de l'Àncora, 29 (Institut de Baix-a-mar). Les places són limitades i les sol·licituds s'admetran per ordre d'arribada.

Les dates de matriculacions per als cursos d'Anglès (Keep Speaking, Moving On!, Moving Up, Intermediate Oral Skills, Fast Track To B2 - Intensive Exam Training), Francès (1, 2, 3 i 4), Italià (1, 2, 3 i 4), i Xinès (Em sona a xinès, Xinès? Endavant!), són:

de dimarts 12 a divendres 15 de setembre de 2017
i de dimarts 19 a divendres 22 de setembre de 2017

Amb el següent horari: 12, 13, 14, 19, 20 i 21 de setembre de 17.30 a 19.30h, i el 15 i 22 de setembre, de 10 a 13h.

Les mateixes dates i horaris de matriculació tindràn els cursos monogràfics. Els cursos monogràfics són cursos de llengua d’especialitat (negocis, llenguatge jurídic, mèdic, etc.), d’aprofundiment en el coneixement de la realitat sociocultural dels països on es parla la llengua objecte d’estudi (literatura, història, civilització, costums, institucions, etc.), o bé de treball d’actualització lingüística o específic per destreses.

Per al curs 2017-2018, els cursos monogràfics que ha previst l'EOI són: A Taste of Ireland, Exploring English Culture, English Through Songs and Music, English Through Cinema and Film.

Trobareu tota la informació dels cursos instrumentals i monogràfics, aquí.

Si voleu més informació podeu contactar amb la Secretaria de l’EOI Garraf:

C. Àncora, 29, (a l'Institut Baix a Mar a Vilanova i la Geltrú)
Tel. 93 8165992
correu electrònic: eoigarraf@xtec.cat
web: www.eoigarraf.cat

Data Publicació: 19/07/2017