El Consorci de Serveis a les persones contracta a dues persones participants al Projecte TIMOL


El Consorci de Serveis a les Persones amplia la contractació de persones participants al Projecte TIMOL
Categoria: TIMOL

 

El proper mes juliol s’incorporarà al CONSORCI DE SERVEIS A LES PERSONES la segona de les persones participants al Projecte TIMOL que han estat contractades recentment per desenvolupar tasques d’auxiliar de menjador: d’aquesta manera ja són 4 les persones contractades, assolint-se una important fita en el col·laboració entre el Consorci, l’IMET i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en la tasca d’inserció inclusiva d’aquelles persones que poden presentar més dificultats.

Així, TIMOL, el projecte comarcal on participen els sis Ajuntaments que persegueix la contractació de persones amb diversitat funcional i que està subvencionat pel Departament Treball, Afers Socials i Famílies mitjançant el finançament de fons procedents del FSE, acompleix el seu principal objectiu: la inserció al mercat de treball ordinari amb garanties d’èxit de les persones que hi desenvolupen el seu itinerari. Per tal d’aconseguir-ho, fa servir el Treball amb suport com a principal metodologia d’actuació.

D’aquesta manera, les dues persones han estat contractades com a auxiliars al servei de menjador que ofereix la entitat en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova per a persones del municipi, col·laborant en el lliurament del menjar i en el parament i neteja de l’equipament i dels utensilis. La seva presència ha servit, de forma indirecta, per potenciar les relacions positives i les interaccions socials entre les persones usuàries i les persones treballadors. La contractació ha esdevingut després d’un breu període de pràctiques, on els treballadors han assolit els coneixements i competències necessàries per una correcta execució de les tasques.

Amb la voluntat que la relació establerta amb les empreses del territori pugui continuar sumant esforços pel benefici de les persones participants al Projecte TIMOL o a qualsevol altra programa a favor de la inclusió laboral, l’IMET agraeix la participació del CONSORCI DE SERVEIS A LES PERSONES i a tot el seu personal la tasca feta treballant en favor de la integració social i laboral, així com donant l’oportunitat de demostrar la vàlua a persones amb diversitat funcional de la nostra comarca.

Projecte TIMOL

Per més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

http://www.cspvng.cat/

 

 

Data Publicació: 03/07/2017