EFAV


Es celebra l'acte de presentació de Ryanair a l'EFAV per conèixer i recollir en mà els currículums dels alumnes de l'escola
Categoria: IMET

 

A l'acte Bhavik Mistry (Training Manager Ryanair). Va explicar el programa de formació que té Ryanair pels alumnes que finalitzen els seus estudis en escoles reconegudes a nivell europeu com l’EFAV. Aquest programa garanteix un període de dos anys on l’alumne està treballant i formant-se en els models d’avió de la companyia. Al primer any l’alumne/treballador ja obté la llicència de manteniment d’aeronaus en la subcategoria A1 i al segon any, la subcategoria B1.1 (certificador del manteniment d’avions amb motor de turbina).

Arnau Pidalaserra (exalumne de l’EFAV promoció 2011-2013 i del programa JAE de Ryanair), és actualment certificador a Ryanair i va explicar als alumnes el seu recorregut professional a la companyia i les recomanacions que han de tenir, com la importància de l’anglès.

Miguel Garcia (Liasion Engineer de Barcelona Girona, Marroc, Eivissa i Mallorca). Va explicar el manteniment que es fa a Barcelona i va remarcar la bona situació que es troba el mercat, concretament Ryanair té com previsió ampliar la seva flota en més de 100 avions pel 2020.

En l'acte els mateixos alumnes de l'EFAV van poder entregar el CV en mà als responsables de Ryanair. Com que l’acte ha coincidit amb la recta final de curs, el mateix personal de Ryanair va entregar les orles de la promoció B1.1 2015-2017

 

 

Data Publicació: 21/06/2017