Gran satisfacció per l'acte de reconeixement a les Empreses Inclusives del Garraf participants al Projecte TIMOL.


El passat dijous 25 de maig va tenir lloc L’ACTE DE RECONEIXEMENT A LES EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF participants durant el passat any al Projecte TIMOL
Categoria: IMET

 

El passat dijous 25 de maig va tenir lloc L’ACTE DE RECONEIXEMENT A LES EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF participants durant el passat any al Projecte TIMOL. Aquest acte es va dur a terme a la Finca Mas Solers amb la presència de representants de tots els Ajuntaments de la comarca, representants de la Generalitat de Catalunya, alumnes acompanyats de les seves famílies i un nodrit grup de representants de l’entramat empresarial, encapçalats per les empreses que han contractat alguna de les persones participants i representants de les associacions empresarials presents al territori.

L’acte va resultar de molta significació, doncs implica l’agraïment públic d’aquelles empreses que han col·laborat activament en la consecució de l’objectiu d’oferir contractacions al mercat ordinari per a persones amb disCAPACITAT intel·lectual acollides a TIMOL, projecte desenvolupat per l’IMET i subvencionat pel Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya mitjançant el finançament de fons procedents del FSE i els sis Ajuntaments de la comarca. Es van viure moments emotius quan alumnat i empreses van exposar en primera persona l’experiència viscuda en els processos d’inserció donats. Així, les 11 empreses socialment responsables que han rebut una placa commemorativa pel seu suport ofert són:

- 1918 Cuina de Mar

- Decathlon Sant Pere de Ribes

- Fleca Pastisseria La Creme

- Fundació Privada Sant Antoni Abat

- Grup Nordeste SL

- La Daurada

- One Beach Club

- Multiserveis NDAVANT

- PIVSAM Promoció Industrial Vilanova SAM

- SOHO House Barcelona

- Supermercat Bon Preu - Tradex Garraf

A aquestes empreses, s’han unit d’altres que col·laboren mitjançant la realització de pràctiques i les que ja han confirmat que oferiran contractacions properament. L’Acte, obert pel regidor Joan Martorell Masó, promovia la inclusió amb igualtat d’oportunitats de totes les persones. També va comptar amb la presència de Xavier López Garcia, director de desenvolupament d’AMPANS i la presència de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), que va reafirmar el suport que ofereixen com a entitat a TIMOL, amb les noves possibilitats que es generen per la fusió de les entitats representants de l’empresa als territoris del Garraf i el Penedès. L’Alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido Tinta, va cloure l’acte en representació dels diferents governs locals donant valor a la tasca feta des de TIMOL.

IMET i el Projecte TIMOL volen agrair expressament la participació de totes les persones participants a l’acte, tant representants d’empreses com alumnes.

Podeu veure el vídeo sobre la notícia de l'acte aquí

 

Data Publicació: 29/05/2017