Tornen a obrir les aules d'estudi en època d'exàmens


Quatre biblioteques de la ciutat ofereixen espais adequats per estudiar en horaris amplis.

Categoria: Educació

A partir de dilluns, 29 de maig es posa en marxa el servei Aules Estudi que ofereixen conjuntament les regidories d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu d'oferir espais adequats per estudiar durant les èpoques d'exàmens (proves de selectivitat, final de curs, recuperacions...).. Aquests espais s'ubiquen a les biblioteques municipals Joan Oliva i Armand Cardona Torrandell, a la biblioteca de l'institut Joaquim Mir i a la biblioteca EPSEVG.

Les Aules Estudi són llocs per estudiar i estan obertes a tothom. Tot i que estan ubicades en una biblioteca, l'horari de funcionament no és el mateix que el d'obertura pública i, per tant no permet fer-ne la utilització habitual de servei de préstec de llibres, documents i material audiovisual.

Les dates i horaris en els quals es podrà utilitzar aquest servei són els següents:

Biblioteca Armand Cardona i Torrandell
del 29 de maig al 14 de juny de 2017 (ambdós inclosos) de 21 a l'1 h de dilluns a dissabte. Els diumenges de 10 a 14 h i de 16 a les 20 h.

Biblioteca Joan Oliva i Milà
del 29 de maig al 14 de juny de 2017 (ambdós inclosos) de 21 a l'1 h de dilluns a dissabte. Els diumenges de 10 a 14 h i de 16 a les 20 h.

Biblioteca de l'Institut Joaquim Mir
Del 5 al 14 de juny de 2017. (ambdós inclosos) de 8 a 15.30 h i de 16.05 a 20 h de dilluns a divendres.

Biblioteca EPSEVG
Dies 10,11, 17 i 18 de juny de 10.30 a 20 hores (en cas de gran afluència es prioritzarà l'entrada d'estudiants universitaris).

Una novetat destacada d'aquest any és l'aplicació per a telèfons mòbils Bib@prop. L'objectiu d'aquesta App és informar a la ciutadania i, especialment als estudiants, de l'oferta de biblioteques i sales d'estudi disponibles a Catalunya. Es tracta d'una App gratuïta que permetrà a qualsevol estudiant i ciutadà localitzar de forma senzilla la biblioteca o sala d'estudi més propera on poder estudiar. Actualment ja es poden geolocalitzar 420 biblioteques públiques, universitàries i sales d'estudi catalanes i la informació que s'ofereix a l'estudiant en temps real son les biblioteques i sales d'estudi més propers a l'usuari, el seus horaris i condicions d'accés. Podeu accedir amb l'enllaç anterior o mitjançant el codi QR present als punts de llibre que es distribueixen per difondre el servei d'Aules d'estudi.

Data Publicació: 24/05/2017