Alumnes de l'IMET visiten la llar d’Infants el Gavot


Alumnes del curs Dinamització d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil han gaudit d’una privilegiada visita guiada pel personal qualificat del centre.
Categoria: Treball

 

L’IMET està realitzant un Certificat de Professionalitat en Dinamització d’Activitats de Lleure Educatiu Infantil i Juvenil (monitor de lleure) adreçada als joves menors de 30 anys dins el Programa formatiu Integrals.

10 alumnes del curs han gaudit d’una privilegiada visita guiada per personal qualificat del centre i acompanyats per una tutora de l’IMET.

Els joves han escoltat les explicacions i han pogut conèixer el funcionament i instal.lacions d’una llar d’infants pública on tenen cura de més de 100 criatures entre els 4 mesos i 3 anys.

Aquesta visita s’inclou dins les accions prèvies a l’inici de la formació de 310 hores que combina formació presencial, pràctiques a empreses i inserció laboral. Fundació La Pedrera i Descoberta seran les properes visites. L’objectiu és apropar als joves al món laboral a través de les estades a les empreses.

 

 

 

Data Publicació: 23/05/2017