Acte de reconeixement a les Empreses Inclusives del Garraf participants al Projecte TIMOL


La Finca Mas Solers acollirà l’acte de reconeixement a les Empreses Inclusives del Garraf participants al Projecte TIMOL el proper 25 de maig

Categoria: TIMOL

 

Dintre de les diferents actuacions portades a terme pel Projecte TIMOL per potenciar la seva relació amb l’entramat empresarial de la comarca del Garraf, el proper dijous 25 de maig a les 19 hores se celebrarà L’ACTE DE RECONEIXEMENT A LES EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF participants durant el passat any.

Aquest acte, que es durà a terme a la Finca Mas Soler pretén l’agraïment públic de les empreses que han col·laborat activament amb TIMOL mitjançant l’oferiment d’un contracte de treball. Així doncs, l’acte comptarà amb la presència d’empreses i persones amb discapacitat intel·lectual contractades, que presentaran diferents reflexions i situacions del que suposa ser una empresa inclusiva i socialment responsable. Es comptarà també amb la presència de Xavier López Garcia, director de desenvolupament d’AMPANS, i de Josep Vidal i Fàbrega, director general d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya, així com de les diferents institucions que participen al projecte: els sis Ajuntament de la comarca, el Consell Comarcal i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).

 

 

El Projecte TIMOL, projecte comarcal desenvolupat a l’IMET per la inserció de persones amb algun tipus de disCAPACITAT intel·lectual subvencionat pel Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i sustentat també pels sis ajuntaments de la comarca, busca la inserció al mercat laboral ordinari de les seves persones participants. Així doncs, necessita la presència de les empreses del territori per assolir aquesta fita, i és important el suport rebut per part del FEGP al respecte. La relació maximitza els seus resultats quan les empreses comproven el rendiment de les persones participants, que, tot i tenir un certificat de disCAPACITAT, obtenen molt altres valoracions en aquelles tasques i funcions que si saben dur a terme. A més a més, el programa desenvolupa la metodologia del Treball amb Suport, on el personal tècnic fa seguiment i adapta, si és necessari, el lloc de feina a les necessitats de les persones participants.

 

 

L’acte també pretén que altres empreses interessades puguin conèixer de primera mà les experiències, per poder valorar la seva possible participació. D’aquesta manera,l’acte estarà obert a qualsevol persona interessada.

Per la seva banda, alumnes del curs d’Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar del programa Acord Marc de formació de la Indústria de la Hostaleria i Turisme elaboraran el cocktail que se servirà junt amb la resta de begudes durant l’acte. L’alumnat d’Iniciació a la cuina de Joves per l’Ocupació de l'IMET col·laborarà en l’acte fent l’àpat que se servirà.

 

Targetó de l'acte aquí

 

Per més informació: http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

 

 

Data Publicació: 18/05/2017