Alumnes de l'IMET visiten el Mercat Central


Alumnes del curs en Xarcuteria i Carnisseria de l'IMET han gaudit d’una privilegiada visita guiada per la directora de Mercats de Vilanova
Categoria: Treball

 

L’IMET està realitzant formació en Xarcuteria i Carnisseria adreçada als joves menors de 30 anys dins el Programa formatiu Integrals.

 

El dilluns 15 de maig al matí, els 10 alumnes del curs han gaudit d’una privilegiada visita guiada per la directora de Mercats de Vilanova, Sra. Eva Bolaño Creus, i acompanyats per les tutores de l’IMET.

 

 

Els joves han escoltat les explicacions i han pogut conèixer en directe el funcionament d’un mercat en general i els establiments de xarcuteria/carnisseria en particular.

 

Aquesta visita s’inclou dins les accions prèvies a l’inici del curs de 300 hores que combina formació presencial, pràctiques a empreses i inserció laboral. Supermercats Simply i Casa Marisol seran les properes visites. L’objectiu és apropar als joves al món laboral a través de les estades a les empreses.

 

Programa subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació, i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulats per l'Ordre TSF/318/2016, de 22 de novembre

 

 

Data Publicació: 17/05/2017