Slideshow image

Celebració de l’Scratch Day


El dissabte dia 13 de maig al voltant de 70 persones s’han sumat al taller d’iniciació a l’Scratch que ha tingut lloc a l’IMET en commemoració del Dia Internacional de l’Scratch.
Categoria: AODL

 

El dissabte dia 13 de maig al voltant de 70 persones s’han sumat al taller d’iniciació a l’Scratch que ha tingut lloc a l’IMET en commemoració del Dia Internacional de l’Scratch, en què nens/es i joves de tot el món s’han reunit per iniciar-se en aquest llenguatge de programació obert i gratuït. Els nens/es i joves han realitzat els seus propis projectes tot creant senzills videojocs i animacions.

S’ha acomplert l’objectiu de l’activitat, que ha estat difondre aquesta forma d’expressió entre persones de totes les edats i animar als nens/es i joves a seguir programant amb Scratch a casa i a l’escola.

Aquesta iniciativa ha estat realitzada per l’IMET en col·laboració amb Neàpolis, que a través de Tecnolab ha desenvolupat les sessions de forma voluntària. També ha estat present l’Esplai Virtual que ha vingut amb els seus joves i dos monitors que han col·laborat en la primera sessió. Donada l’èxit de la convocatòria, esperem poder tornar-la a repetir l’any vinent!

Data Publicació: 15/05/2017