La Sala acull una exposició i la presentació d'un conte amb motiu del 50è aniversari de l'escola Cossetània


L'acte es farà divendres a la tarda al Centre d'Art Contemporani.

Categoria: Educació

Continuant amb els actes de celebració que ha programat l'Escola Cossetània per celebrar el 50è aniversari, aquest divendres 21 d'abril a les 17.15 h tindrà lloc al Centre d'Art Contemporani LA SALA la presentació del conte infantil dels 50 anys de l'escola. En acabar, a les 18 h, s'inaugurarà l'exposició “Escola Cossetània. 50 anys fent escola”.

Fa 50 anys una colla de pares i mares, preocupats per l'educació dels seus fills, van decidir engegar una escola ben diferent a la que els oferia el sistema educatiu d'aquell moment. Van buscar mestres joves i emprenedores i, tots junts, van engegar una escola nova. Una escola amb moltes ganes i pocs recursos.

Una escola que han viscut moltes generacions de nens i nenes que tenen des de 3 fins a 55 anys. La mostra és un recull d'imatges, objectes i escrits que fan un recorregut per la història d'aquesta escola vilanovina.

Pel que fa al conte, es diu "Vet aquí una escola". Les persones que hi han col·laborat són exalumnes de l'escola. Així, el text l'ha escrit Xavier Llorens, les il·lustracions són fotos dels ninots de Sergi Salvó (Iakaré), la maquetació l'han fet Jordi Caba i Sergi Jiménez, i el publica l'editorial "El Cep i la Nansa".

L'exposició està organitzada per l'Escola Cossetània i es podrà visitar a la Sala Oberta del Centre d'Art Contemporani fins al 21 de maig de 2017.

Data Publicació: 19/04/2017