Divendres s'inaugura l'exposició 'Escola Ginesta. 50 anys d'escola pública'


El Centre d'Art Contemporani La Sala acollirà aquesta mostra de fotografies i objectes fins al 16 d'abril.

Categoria: Educació

Aquest divendres 17 de març, a les 18 h, s'inaugura al Centre d'Art Contemporani LA SALA l'exposició realitzada amb motiu de la celebració del 50è aniversari de la creació de l'Escola Ginesta.

L'escola Ginesta naixia en un moment convuls i en plena dictadura. Fa 50 anys obria les seves portes l'escola pública Arquebisbe Armanyà, posteriorment va anar alternat el nom amb el de Barriada Tacó, i ja a l'any 2000 va passar a anomenar-se com la coneixem ara. Des de la seva fundació ha estat una escola lluitadora, treballadora i defensora de l'heterogeneïtat, la multiculturalitat i la igualtat d'oportunitats. Un centre i una comunitat educativa amb inquietuds, participant de la recerca i la innovació, i sent pionera en la integració de diferents projectes i avenços.

Ara l'Escola Ginesta vol compartir el material que reflecteix cinquanta anys plens d'anècdotes, treball, esforç i molta il·lusió. La mostra fa un repàs a partir d'objectes, fotografies i documentació d'aquest mig segle d'escola.

L'exposició està organitzada per l'Escola Ginesta i es podrà visitar a la Sala Oberta del Centre d'Art fins al 16 d'abril de 2017.

 

Data Publicació: 17/03/2017