Escola de Formació Aeronàutica


Dos alumnes d’EFAV s’incorporen a la plantilla de Ryanair després de fer-hi les pràctiques.
Categoria: IMET

 

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú és un trampolí cap al mercat laboral. Dos estudiants que han passat per les aules del Curs de Tècnic en Manteniment d’Aeronaus (TMA) passaran a formar part de la plantilla de treballadors de la companyia aèria irlandesa, Ryanair.

Els dos estudiants van iniciar les seves pràctiques a Ryanair, el passat novembre, un a Madrid i l’altre a Barcelona. A més a més, varen tenir l’oportunitat de fer una curta estada a Londres per rebre formació.

Les seves ganes, la seva ambició i el potent bagatge teòric i pràctic que han adquirit a l’EFAV, han fet que la prestigiosa companyia decideixi incorporar aquests dos joves talents de l’EFAV.

De nou, queda demostrat, que el curs de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV és una aposta segura per accedir a un mercat laboral amb moltes oportunitats, brindades per un sector en auge com és l’aeronàutica.

Alhora, l’exemple d’aquests dos alumnes, posa de manifest un dels grans punts forts de l’Escola: els extraordinaris convenis amb empreses punteres del món de l’aviació, on els alumnes realitzen fins a 450 hores de pràctiques.

Opta per una titulació de qualitat amb un 100% d’inserció laboral. Estudia per ser Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV.

 

Empreses col·laboradores amb l'EFAV

 

Data Publicació: 08/03/2017