Projecte MATÍ (OTL Garraf)


ActivaMent Delegació Garraf-Penedès i Projecte MATÍ (OTL Garraf) de l'IMET inicien un projecte de sensibilització en salut mental adreçat a Decathlon.
Categoria: MATI-OTL

 

ActivaMent Delegació Garraf-Penedès i Projecte MATÍ (OTL Garraf) de l'IMET inicien un projecte de sensibilització en salut mental adreçat a Decathlon.

El passat dissabte, 4 de març, al centre cívic de Mar de Vilanova i la Geltrú, es va dur a terme una formació a càrrec d'ActivaMent Catalunya amb l'objectiu de crear un grup d'activistes en salut mental especialitzat en la sensibilització empresarial.

Aquesta acció és el tret de sortida d'un projecte més ampli anomenat "Treball, Inclusió i Salut Mental al Garraf". El projecte sorgeix de la necessitat de trencar les barreres que existeixen entre el món laboral i la salut mental. El seu caràcter innovador recau en el fet que l'equip que hi ha al capdavant està constituït per activistes amb experiència en primera persona en les problemàtiques de salut mental i professionals del sector de la inserció laboral del Projecte MATÍ. Junts, en una relació horitzontal, sumen coneixements, experiències i reflexions per tal d'elaborar una acció formativa que permeti a les empreses percebre a les persones pel seu perfil professional més enllà de les etiquetes diagnòstiques.

Decathlon, una empresa pionera en la implicació per a contribuir a fer una societat més justa, ha mostrat especial interès en rebre aquesta formació. La formació adreçada a aquesta empresa es desenvoluparà entre abril i maig d'aquest any al Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

Amb el suport de:

 

Data Publicació: 07/03/2017