TIMOL


LA CRÈME: més empreses, nous sector i més integració amb el Projecte TIMOL
Categoria: TIMOL

 

Una nova persona, i ja en són més de 30, rep suport en la seva contractació al mercat laboral ordinari gràcies a les tasques portades a terme al Projecte TIMOL.

El Projecte TIMOL continua realitzant la seva feina d’inclusió social mitjançant la inserció laboral al mercat de treball ordinari de persones amb disCAPACITAT intel·lectual. Aquesta vegada, ha estat gràcies a la Fleca – Pastisseria LA CRÈME, ubicada al carrer Providència, amb la contractació d’una persona que desenvoluparà tasques com a auxiliar de fleca.

TIMOL, programa comarcal subvencionat pel Departament Treball, Afers Socials i Famílies mitjançant el finançament de fons procedents del FSE, ha assolit la contractació de persones amb diversitat funcional a diferents sectors: sector comercial, gestió administrativa, servei a les persones o serveis a les empreses.

La col·laboració amb LA CRÈME ha permès aconseguir una nova fita per primera vegada en els 10 anys de durada del projecte: demostrar que les persones acollides al projecte també poden desenvolupar a la perfecció les funcions requerides com a auxiliar de cafeteria, només cal la presència d’empreses compromeses que hi vulguin donar una oportunitat.

Les tasques que realitza la Montse són principalment: fer cafès, entrepans, servir les taules i recollir-les. Els propietaris de LA CRÈME opinen que la Montse s’està adaptant molt bé al lloc de treball, destaquen la seva disposició i iniciativa. Per altra banda la Montse se sent molt contenta amb el seu nou lloc de treball, diu que està aprenent moltes coses i que allà està com en família. Com sempre, es tracta que ambdues parts guanyin.

TIMOL utilitza la metodologia del Treball amb Suport per obtenir els millors resultats, amb un seguiment que es va fent més dilatat en el temps a mesura que l’encaix entre l’empresa i la persona es va fent òptim.

Igual que succeeix amb la resta d’empreses col·laboradores amb el Projecte TIMOL mitjançant la contractació o la realització de pràctiques, l’IMET agraeix la participació de la Fleca – Pastisseria LA CRÈME i a tot el seu equip per demostrar la seva sensibilitat i el seu compromís en la contractació dels participants, per fer entre tothom un entorn més inclusiu i responsable.

Per més informació: Projecte TIMOL.

Data Publicació: 14/02/2017