Zona E: L'oferta formativa postobligatòria en un sol espai


Del 18 al 20 d'abril tindrà lloc, a Vilanova i la Geltrú, la setena edició de la fira Zona Educació. Sortides educatives i professionals del Garraf.

Categoria: Educació

Informació zonaE.2017 Visitants Multimèdia

PER A CONSULTES
educacio@vilanova.cat

ZONA EDUCACIÓ 2017

Del 18 al 20 d'abril

Del 18 al 20 d'abril de 2017 tindrà lloc, a Vilanova i la Geltrú la setena edició de la Zona Educació. Sortides educatives i professionals del Garraf.

Sota la denominació de Zona E, s'hi acull la fira pròpiament dita (dimecres 19 i dijous 20 d'abril) així com d'altres actes coplementaris que es faran dimarts 18 i dijous 20 d'abril, a la tarda.

ACTES COMPLEMENTARIS FIRA. 6, 18 i 20 D'ABRIL

Els actes complementaris de la Fira tenen com a finalitat abordar temes relacionats amb l'educació i el treball. Estan adreçats a l'alumnat i a les seves famílies, com també a professionals de l'àmbit educatiu i laboral.

DIjOUS 6 D'ABRIL, de 17.30 a 19.30h

L'arquitectura del sistema educatiu

DIMARTS 18 D'ABRIL, de 17.30 a 19.30h

"No sap què fer!". Com podem acompanyar als nostres fills i filles?

DIJOUS 20 D'ABRIL, de 17.30 a 19h

 

Què en trec ara d'estudiar?

 

 

RECINTE FIRAL ZONA EDUCACIÓ. 19 I 20 D'ABRIL

Mostra de l'oferta formativa postobligatòria (a partir dels 16 anys) de la comarca del Garraf. És una eina d'informació i orientació acadèmica i professional.

DATES, HORARI I LLOC

Dates i horaris:

Dimecres 19 d'abril de 2017, de 9 a 14 h i de 17 a 20h

Dijous 20 d'abril de 2017, de 9 a 14 h

Lloc: Plaça de Soler i Carbonell (Plaça del Mercat)

 


OFERTA FORMATIVA I PROFESSIONAL POSTOBLIGATÒRIA DE LA COMARCA

En aquesta fira, hi trobarem estands de centres educatius, organismes i entitats que ofereixen tot tipus de formació a la comarca del Garraf, com també alguns centres educatius del Baix Penedès:

 • Batxillerats.
 • Formació professional: cicles formatius de grau mitjà i grau superior.
 • Proves d'accés a CFGM i CFGS
 • Cursos específics d'accés a CFGM i CFGS
 • Cursos de preparació per a les proves d'accés CFGM i CFGS
 • Programes de Formació i Inserció (PFI)
 • Formació Ocupacional.
 • Ensenyaments Artístics: Música
 • Ensenyaments Artístics: Arts Plàstiques i Disseny.
 • Ensenyaments d'idiomes.
 • Educació d'adults.
 • Estudis universitaris.
 • Formació contínua.


PUNT D'INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ

La fira ofereix, també, una atenció personalitzada a l'alumnat a fi de donar-li resposta tant a qüestions generals que pugui plantejar com a consultes i dubtes més específics.
Aquest servei l'ofereix:


CENTRES EDUCATIUS, ORGANISMES I ENTITATS PARTICIPANTS

A mesura que es vagin inscrivint, en aquest apartat trobareu els centres, organismes, entitats i serveis relacionats amb l'àmbit educatiu que exposaran la seva oferta a la Zona E, així com un link a les seves respectives pàgines web.VISITANTS

La fira és oberta al públic en general, essent d'especial interès per a les persones que han de prendre decisions importants pel que fa als seus estudis i al seu futur professional. També és d'interès per a les famílies i per al professorat.

A més, s'ofereix als centres educatius, entitats, col.lectius de joves... la possibilitat de concertar visita al recinte firal per al seu alumnat.

Podeu descarregar aquí el formulari de sol.licitud de visita per a la Zona E 2017. Ens el podeu fer arribar a nfonoll@imet.cat
MOSTRA D'ACTIVITATS

Al llarg dels dos dies de funcionament del recinte firal, diferents centres i entitats participants realitzaran demostracions, actuacions i activitats representatives de l'oferta formativa que ofereixen.