El president del Consell Escolar de Catalunya, a VNG per debatre el futur de l'educació


Es tracta d'una sessió oberta de reflexió entre la comunitat educativa sobre el futur de l'educació de Catalunya.

Categoria: Educació

El president del Consell Escolar Catalunya, Lluís Font, serà dimarts a VNG per debatre sobre el futur de l'educació al nostre país, dins del projecte "Ara és demà". Es tracta d'una sessió oberta de reflexió entre la comunitat educativa sobre el futur de l'educació de Catalunya.

"Ara és demà" compta amb cinc ponències elaborades per experts en educació, a partir de les quals s'articula la reflexió. Es tracta d'"Els pilars del sistema educatiu", de Lluís Font, "L'arquitectura del sistema educatiu", de Joan Mateo, "El centre educatiu", de Francesc Pedró, "El professorat", de Miquel Martínez, i "L'alumnat", de Neus Sanmartí.

En un format distès i obert, adreçat a tota la comunitat educativa de Vilanova i la Geltrú, la iniciativa permetrà aportar opinions, reflexions, punts de vista i propostes. La jornada tindrà lloc a partir de les 17.30 h a la Sala d'Actes de l'IMET (carrer de la Unió, 81-87).

La jornada de dimarts forma part del conjunt de sessions participatives previstes a tot Catalunya, catorze arreu del territori, perquè el conjunt de la comunitat educativa deliberi sobre el futur de l'educació a Catalunya i aporti el seu punt de vista.

Més informació a la pàgina web del Consell Escolar de Catalunya.

 

Data Publicació: 20/01/2017