Projecte TIMOL


El projecte TIMOL creix més enllà del Garraf
Categoria: TIMOL

 

S’estableix un lligam de col·laboració entre el Hotel Soho House de Barcelona i el Projecte TIMOL per la contractació d’una persona desenvolupant tasques de neteja i control de qualitat.

A l’igual que han de fer moltes altres persones de la comarca, en Julio, un participant del Projecte TIMOL, ha trobat feina a Barcelona, a l’Hotel Soho House. Aquesta fita s’ha assolit donada la col·laboració entre l’exclusiu hotel i l’IMET dintre del marc del projecte TIMOL, que es desenvolupa gràcies a la participació dels sis Ajuntament de la comarca del Garraf. TIMOL, subvencionat pel Departament Treball, Afers Socials i Famílies i finançat amb fons procedents del FSE, persegueix la inserció laboral de persones amb diversitat funcional a llocs de feina normalitzats, i això ho aconsegueix gràcies a la metodologia del Treball amb Suport, on la persona i l’empresa reben el suport tècnic necessari per realitzar una adaptació òptima a les funcions i les tasques encomanades.

Situat en un lloc immillorable a la façana marítima de la ciutat de Barcelona, Soho House ha ofert aquesta contractació de neteja vidres i adequació de l’espai dels clients des del passat 22 de novembre, després d’un període de pràctiques on en Julio ha pogut assolir les competències tècnico-professionals necessàries del lloc. Per la seva banda, el personal de l’IMET s’encarregarà de realitzar el seguiment per millorar l’encaix del treballador i la seva nova ocupació, tant en horari laboral com fora, si és necessari: després del suport per trobar la feina, es persegueix mantenir-la i promocionar professionalment quan es donin les circumstàncies adequades. Amb aquesta experiència es posen de relleu les altes capacitats dels usuaris per desenvolupar una ocupació amb grans dosis de qualitat buscant, en definitiva, la integració social des de la inclusió laboral. I és necessari la participació d’empreses sensibilitzades amb els programes d’acció social, com ha estat el cas.

L’IMET vol agrair expressament la col·laboració de l’Hotel Soho House de Barcelona amb en el projecte Timol per donar la possibilitat de desenvolupar les seves capacitats laborals a en Julio, i oferir-li la possibilitat de demostrar la seva vàlua com a membre productiu de la nostra societat.

 

Data Publicació: 16/12/2016