Xerrada: "Conductes de risc a l'adolescència"


El 19 de gener tindrà lloc a l'IMET la xerrada "Conductes de risc a l'adolescència", amb la finalitat de prevenir, des de el marc familiar, conductes de risc en el consum de drogues, alimentació, sexualitat i afectivitat.
Categoria: Educació

 

 

CONDUCTES DE RISC A L'ADOLESCÈNCIA

Data: dijous 19 de gener de 2017

Hora: de 17.30 a 19.30 hores

Lloc: IMET. c. Unió 81, Vilanova i la Geltrú.

 

 

La sessió estarà dedicada a donar a conèixer a les famílies conceptes bàsics en relació a l'adolescència per tal de poder prevenir des de el marc familiar, conductes de risc en el consum de drogues, la alimentació, la sexualitat i l'afectivitat.

Objectius

Donar a conèixer conceptes bàsics sobre drogues, sexualitat, afectivitat i alimentació. Dotar d'eines a les famílies per millorar la comunicació, l'establiment de normes i límits i la resolució de conflictes entre pares/mares i els seus fills/es.

Proporcionar un espai de reflexió per plantejar dubtes en relació al tema plantejat.

Informar dels recursos existents on acudir davant d'una situació vinculada a conductes de riscs, tant per a famílies com a joves.

Continguts

L'adolescència: característiques d'aquesta etapa de vida. Conceptes bàsics sobre drogues, sexualitat, afectivitat i alimentació. Com podem prevenir conductes de risc des de la família. Estils educatius, comunicació, normes i límits. Com actuar davant situacions de risc a l'adolescència. Recursos on adreçar-se.

Metodologia

Les tècniques de salut realitzaran una exposició del tema afavorint un clima de resolució de dubtes i/o incerteses de la famílies.

Durada

1 sessió de 17.30 a 19.30 hores

Destinataris

Pares, mares, familiars i/o tutors/es de persones que es trobin

Altres

Inscripció gratuïta

Omplint aquest formulari.

O bé trucant al 938140440, preguntar per Cristina Lorente o bé per mail clorente@imet.cat


Data Publicació: 15/12/2016