L'IMET renova el seu compromís en la promoció de l'emprenedoria a l'escola primària


L'Institut Municipal d'Educació i Treball posa en marxa la vuitena edició del projecte Cultura Emprenedora.

Categoria: Educació

Per vuitè any consecutiu, el Servei d'Educació de l'IMET, l'Institut Municipal d'Educació i Treball, de l'Ajuntament de VNG posa en marxa el projecte Cultura emprenedora a primària amb l'objectiu d'ajudar els centres educatius a promoure l'emprenedoria entre el seu alumnat.

L'aposta del projecte implica cultivar l'interès per l'emprenedoria des de ben joves. El projecte vol convertir l'infant en un subjecte actiu perquè desenvolupi les idees pròpies, generi possibilitats per resoldre problemes i prengui decisions, ajudant-lo, així, a agafar el timó de la seva vida.

De fet, la majoria d'escoles treballen l'emprenedoria organitzant durant el curs activitats per recaptar diners per ajudar a les famílies a finançar els viatges de final de curs o destinar aquests ingressos a causes solidàries. El projecte Cultura emprenedora a primària ofereix a totes aquestes escoles, a través d'una activitat local i una metodologia consolidada, un marc comú amb un contingut en valors per posar de relleu aquesta tasca.

El curs 2016-2017 són 9 les escoles de la ciutat que participen en el projecte. Durant el curs, s'ofereix al professorat que hi participa la possibilitat de fer formació per a desenvolupar el projecte obtenint els coneixements bàsics i les eines necessàries per treballar l'emprenedoria a l'aula.

A més, la iniciativa fa costat a les escoles i al professorat ampliant continguts a través de diferents tallers que s'imparteixen a l'aula i que es programen al llarg de tot el curs escolar, per tal que els nens i les nenes de VNG puguin anar interioritzant els valors d'emprendre.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web del projecte o el seu blog.

 

Data Publicació: 21/11/2016