La Fira de Novembre de Vilanova també és inclusiva


La Fira de Novembre de Vilanova, organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i PIVSAM, col·labora amb el Projecte TIMOL oferint dos llocs de feina a dues persones adscrites a aquest programa.
Categoria: TIMOL

 

La Fira de Novembre de Vilanova, organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i PIVSAM, col·labora amb el Projecte TIMOL oferint dos llocs de feina a dues persones adscrites a aquest programa.

El Projecte TIMOL, desenvolupat a l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) en coordinació amb els 6 Ajuntaments de la comarca, busca la inserció laboral al mercat de treball ordinari de persones amb disCAPACITAT intel·lectual: l’objectiu és el trobar un lloc de feina adequat a les potencialitats dels treballadors i les treballadores, i és aquí on s’ha establert la col·laboració de Fira de Novembre i TIMOL. D’aquesta manera, dues de les persones encarregades de l’atenció i suport a la ciutadania en els diferents espais i activitats de la Fira, són usuàries de TIMOL. Aquestes persones han estat contractades per l’empresa Nordeste Servicios Integrales 2003, sl, l’empresa encarregada de la gestió del personal auxiliar i de servei de l’esdeveniment, i que compta entre els seus objectius el de donar feina a les persones dels municipis on treball amb més dificultats d’inserció.

TIMOL treballa per la millora de les competències laborals de les persones participants, mitjançant atenció individualitzada, accions grupals i pràctiques en empreses. L’oferta de llocs de feina i contractes per part d’entitats i empreses participants és l’objectiu perseguit, i la que demostra que tothom té capacitats individuals per desenvolupar amb altes dosis de qualitat determinades feines concretes. Busca, en essència, la integració social des de la inclusió laboral al mercat de treball.

L’IMET agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova, de PIVSAM i de Nordeste Servicios Integrales 2003, sl i la seva implicació en el projecte, per la sensibilització demostrada, confirmant la premissa que tothom és vàlid per desenvolupar una tasca de qualitat si es troba el lloc de feina adequat

Per més informació podeu consultar la pàgina del Projecte Timol

 

 

Data Publicació: 11/11/2016