Esport en família


Aquest OCTUBRE comença "Esport en família" amb la voluntat de dinamitzar l'activitat física entre famílies  i donar una alternativa de lleure als infants i joves i a les seves famílies en un context segur i de proximitat.
Categoria: Educació

 

 

ESPORT EN FAMÍLIA

El Servei d'Educació juntament amb la Regidoria d'Esports hem treballat amb un nou projecte que es diu Esport en Família que es durà a terme dins el Pati Obert , les escoles que en formen part són: l'Arjau, Canigó, Llebetx, Ginesta i Ítaca.

Aquest mes d'OCTUBRE dins el Pati Obert començarà ESPORT EN FAMÍLIA, aquest projecte té la finalitat de crear escenaris propicis per dinamitzar l'activitat física entre famílies i donar una alternativa de lleure als infants i joves i a les seves famílies en un context segur i de proximitat.

Per poder desenvolupar aquest programa és necessària la implicació de les escoles i les entitats esportives de Vilanova i la Geltrú per a que ofereixin un calendari d'activitats esportives adaptades al públic i a les característiques de cada centre educatiu. La primera activitat prevista serà el proper dissabte 1 d'octubre l'escola Ginesta, on es farà "zumba". Totes les activitats són gratuïtes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOTICIES RELACIONADES


Impuls a l'esport familiar, a les escoles de Vilanova i la Geltrú (setembre 2016)
Vilanova dóna un impuls a l'esport familiar a través de les escoles (setembre 2016)

Data Publicació: 28/09/2016