El Pla d'Animació a la Lectura (PAL) estrena nova web


El programa busca despertar i potenciar l'hàbit lector de l'alumnat, estimular el coneixement de la literatura infantil i juvenil, i donar a conèixer les biblioteques.
Categoria: Educació

Coincidint amb l'inici del curs escolar, es tornen a posar en marxa els diferents programes que es porten a terme des del Servei d'Educació de l'IMET de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Un d'aquests programes és el Pla d'Animació a la Lectura (PAL) organitzat conjuntament per les regidories d'Educació i Cultura, que busca despertar i potenciar l'hàbit lector de l'alumnat, estimular el coneixement de la literatura infantil i juvenil, donar a conèixer les biblioteques i dotar de fons bibliogràfic a les biblioteques escolars.

Amb l'objectiu de fer conèixer el programa, de donar-li visibilitat, el Servei d'Educació ha creat una nova web del Pla d'Animació a la Lectura per tal d'acostar-lo a l'alumnat, professorat, pares i mares, a la ciutadania...

La idea parteix de la necessitat d'oferir una plataforma de difusió a internet del funcionament del pla, de les activitats i possibilitats que ofereix, de difusió d'altres webs i blogs relacionats amb el foment de la lectura, recursos didàctics i informatius, de notícies i articles relacionats amb el programa, amb la finalitat de convertir-lo en un espai dinàmic, d'interacció. L'adreça de la nova web és http://pal.imet.cat.

 

Data Publicació: 22/09/2016