Tornen els espais familiars per la petita infància i les seves famílies


La iniciativa ofereix a pares i mares un lloc on compartir la seva experiència amb altres adults mentre la canalla juga.
Categoria: Educació


Els espais familiars són llocs d'acollida i socialització precoç adreçats a infants de primera infància i les seves famílies. L'objectiu d'aquests espais és facilitar a les famílies un lloc on, mentre els infants juguen i coneixen altres nens i nenes de la seva edat, poden compartir experiències i preocupacions amb altres pares i mares o amb els professionals presents a l'espai. Una proposta d'accés lliure i gratuït on la durada de l'estada no està limitada i que no requereix inscripció.

Els infants han d'estar acompanyats en tot moment per un adult. És, doncs, un espai de joc compartit per parlar, jugar, ser escoltat i reduir tensions, on els pares i mares poden relacionar-se amb altres adults que comparteixen situacions molt semblants i parlar amb l'equip de professionals de les seves dificultats relacionades amb aspectes del creixements dels seus fills i filles.

Les famílies interessades en aquests espais tenen al seu abast dos opcions:

- El Cau dels Petits, per infants de 0 a 3 anys. De l'1 d'octubre al 30 d'abril, de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 h. Gestionat per CEPS (Associació per a la Creació d'Estudis i Projectes Socials) i ubicat a la llar d'infants municipal La Baldufa.

- L'Espai de Mar, per infants de 0 a 4 anys. Del 13 de setembre al 27 de juny, els dimarts de 17 a 19.30 h. Gestionat per ACNIA (Associació la Causa dels Nens i Adolescents) i ubicat a la llar d'infants municipal l'Escateret.

Data Publicació: 09/09/2016