Fem Ocupació per a Joves


Inserció laboral de joves entre 18 i 29 anys en situació d’atur gràcies al programa Fem Ocupació per a Joves.
Categoria: Fem Ocupació per a Joves

 

El mes de juliol, 12 joves inicien un contracte laboral en empreses del sector de l’automòbil i el sector nàutic juntament amb una formació en aquest sector.

Aquests 12 joves tindran una experiència laboral del 50% de la jornada amb remuneració en les empreses del sector d’automòbil VILAMÒBIL S.L. i SITGES CARD a Vilanova i la Geltrú, i 10 joves a en el sector nàutic a HEMISPHERE COATING SERVICES (PINMAR) a les drassanes del Port Vell de Barcelona.

El programa ha estat gestionat per l’Institut Municipal d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Fem Ocupació per a Joves, i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per a afavorir la inserció laboral de joves entre 18 i 29 anys en situació d’atur.


L’IMET agraeix a les empreses, gremis, sindicats i associació d’empresaris que s’han interessat pel programa Fem Ocupació per a Joves i en especial a les empreses que col·laboren i han contractat aquests 12 joves als que els donen l’oportunitat de inserir-se en el mercat de treball.

 

Data Publicació: 29/07/2016