El cicle de xerrades de l'IMET fa balanç del curs 2015-2016


L'activitat arriba a la seva setena edició proporcionant informacions i recursos de suport a la tasca educativa de les famílies.

Categoria: Educació

Acabat el curs escolar, el servei d'Educació de l'IMET fa balanç del cicle de xerrades educatives d'aquest curs 2015-2016. El cicle de xerrades, que enguany suma la seva setena edició, aborda temes relacionats amb l'educació, proporcionant informacions i recursos que donin suport a la tasca educativa de les famílies.

Durant aquest curs s'han realitzat un total d'11 xerrades, amb la participació de 432 persones. En aquestes xerrades s'han tractat temes tan diversos com les intel·ligències múltiples, l'educació en valors, l'educació des de la serenitat i la coherència, l'autisme, i l'orientació acadèmica, entre d'altres.

Joan Martorell, regidor d'Educació i Ocupació, ha valorat molt positivament com s'ha anat realitzant aquesta activitat. “Hem tingut l'oportunitat de tenir xerrades amb un gran nivell, que han motivat un gran interès per part del públic a qui s'han adreçat, i ens han permès generar en l'apartat de les preguntes un cert debat sobre temes educatius. De cara al curs vinent ja estem buscant tractar els nous temes que preocupen el món educatiu en l'actualitat”.

A banda de les pròpies xerrades, el cicle de xerrades ha col·laborat amb la Biblioteca Armand Cardona Torrandell en la difusió de l'acte Avis i àvies que malcrien... i eduquen, celebrada al maig i que va tenir una assistència de 15 persones.

Davant l'alta participació de les famílies i els bons resultats obtinguts a les diferents xerrades, el servei d'Educació fa una valoració positiva d'aquest curs. Tot plegat, en un context en que els models i exigències actuals augmenten les dificultats de les famílies per fer front la tasca educativa.

Aquestes xerrades s'adrecen prioritàriament a les famílies, tot i que resten obertes a qualsevol persona interessada en el tema, siguin AMPES, professorat, psicòlegs, pedagogs o altres.

Data Publicació: 06/07/2016