Unes 1.800 persones han utilitzat aquest mes de juny les Aules Estudi


Aquest és un servei que ofereixen les biblioteques a través de les regidories d'Educació i Cultura de l'Ajuntament.

Categoria: Educació

El 15 de juny van finalitzar les Aules Estudi de les biblioteques municipals Joan Oliva i Armand Cardona juntament amb la biblioteca de l'institut Joaquim Mir.

Gairebé 1.800 persones han utilitzat aquests espais per preparar les proves de selectivitat o exàmens finals, entre d'altres. A través d'una enquesta de valoració, s'ha pogut constatar que el 100% dels usuaris del servei el consideren com a molt necessari ja que poden utilitzar aquestes instal·lacions fora dels horaris habituals: de les 9 del vespre fins a l'1 de la matinada de dilluns a dissabte i els diumenges de les 10 del matí a les dues del migdia i de 4 de la tarda a les 8 del vespre.

Per al regidor d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de VNG, Joan Martorell, cal valorar molt positivament aquesta activitat. “Tot i que els centres de la ciutat fan un esforç suplementari perquè el seu alumnat afronti els exàmens finals i la preparació de les PAU amb garanties, aquest recurs complementari s'ha mostrat un cop més com una eina molt útil per a molts i moltes estudiants que volen donar una darrera empenta al curs estudiant i repassant en un entorn adequat. Les xifres en són una bona prova”.

El Servei d'Educació de l'IMET (Institut Municipal d'Educació i Treball) i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han impulsat any rere any l'obertura d'aquests espais adequats per estudiar durant les èpoques d'exàmens.

La gran majoria d'usuaris de les Aules Estudi són alumnes que es preparen les proves de selectivitat, que enguany es realitzaven els dies 14, 15 i 16 de juny: Tot i així, les Aules Estudi també són aprofitades per alumnes d'ESO, de Cicles Formatius, universitaris/es, entre d'altres.

Data Publicació: 4/07/2016