Preinscripcions EFAV fins 30-juny


Uns estudis amb un 100% d’inserció laboral? Fes la teva preinscripció al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova, del 20 al 30 de juny
Categoria: IMET

Des d'avui i fins al 30 de juny s'obren les preinscripcions per al curs en Tècnic de Manteniment d'Aeronaus (TMA) de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV). El curs en TMA ofereix una formació de qualitat, homologada a nivell europeu, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d'aeronaus a l'hangar, a l'aeroport o a les fàbriques d'avions. Actualment aquests estudis tenen un 100% d'inserció laboral en el primer any.

L'itinerari formatiu d'aquests estudis és eminentment pràctic. Totes les assignatures, des de les Matemàtiques, la Física, els Fonaments d'electricitat, els Fonaments d'electrònica a l'Aerodinàmica bàsica tenen una aplicació real en el camp aeronàutic.

Els estudis a l'EFAV també permeten un primer contacte amb el món professional, realitzant les pràctiques en companyies com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Més d'un 40% dels alumnes de l'EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.

Actualment, hi ha 28 places disponibles i hi poden accedir estudiants majors de 16 anys que hagin superat l'ESO. Tot i que és aconsellable que hagin cursat prèviament un grau mitjà o superior.

Més informació aquí.


Data Publicació: 21/06/2016