EFAV- Portes Obertes


Una quinzena de famílies visiten l'EFAV durant la jornada de portes obertes d'aquest dissabte.
Categoria: IMET

 

Aquest dissabte 11 de juny, l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) va celebrar una segona jornada de portes obertes a les seves instal·lacions.

En aquesta ocasió, els participants en la jornada van ser bàsicament famílies vingudes de fora de Vilanova i la Geltrú, com el Barcelonès, el Vallès Occidental, Tarragona o Terol, d'entre d'altres punts.

Alumnes de 1r i 2n van fer de voluntaris en la jornada de portes obertes

En cada un dels tallers que es van realitzar al llarg del matí, els interessats van poder fer una pràctica real amb l'ajuda dels alumnes voluntaris: inspeccions horoscòpiques, proves de tren d'aterratge, reblada d'estructures d'aeronaus...

I mentre els possibles futurs alumnes feien aquestes pràctiques, el gerent i el cap de l'EFAV realitzaven unes sessions informatives a pares i mares per explicar l'èxit que avala la formació a l'escola, amb un 100% d'inserció laboral: l'alumne obté una titulació europea amb una gran demanda per part de les empreses de manteniment. També van explicar el reglament que regula aquests estudis i com el centre de Vilanova i la Geltrú ho porta aplicant des de l'any 1985.

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú té prevista una nova sessió informativa per al dia 16 de juny, a les 18 h. Tothom que hi estigui interessat es pot inscriure aquí.

 

 

Data Publicació: 14/06/2016