EFAV Jornada de Portes Obertes


Les persones interessades podran visitar les instal·lacions de l'escola d'aeronàutica de les 11 a les 14 h del matí d'aquest dissabte
Categoria: IMET

Aquest dissabte 11 de juny, l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) celebra una segona jornada de portes obertes a les seves instal·lacions.Des de les onze del matí i fins a les dues del migdia, les persones interessades en conèixer una mica de més a prop la formació que es dóna al centre i de quines instal·lacions disposa, ho podrà fer passant pel carrer de la Unió, 81, a l'hangar de l'edifici de La Paperera.

Durant el matí de dissabte, tothom qui ho vulgui podrà visitar totes les instal·lacions que l'EFAV té autoritzada a nivell europeu per impartir la formació B1.1 (manteniment d'avions de turbina). També es podran veure i practicar diverses tasques que es fan en el sector del manteniment d'aeronaus sobre els avions i motors de què disposa el centre. I, a més a més, l'equip directiu, personal docent i els propis alumnes que estaran fem pràctiques reals, estaran allà per respondre totes aquelles qüestions i dubtes que puguin tenir els visitants.

Trobareu més informació aquí.

Data Publicació: 07/06/2016