ActivaMent


Presentació de la delegació GARRAF-PENEDÈS d’ACTIVAMENT
Categoria: Treball

 

LA VEU EN PRIMERA PERSONA PREN EL PODER EN LA PRESENTACIÓ DE LA DELEGACIÓ GARRAF PENEDÈS D’ACTIVAMENT

El col·lectiu actiu de persones amb l’experiència del Trastorn Mental van presentar ahir dimarts 31 de maig els objectius i funcionament de la delegació que obren a la comarca

A la sala d’actes de l’IMET se sentia la veu, plena de poder, o empoderada – tal i com diuen des d’Activament- de les persones que es mobilitzen per poder parlar de les seves situacions, dels projectes que tenen per ajudar-se mútuament, de les accions de sensibilització que fan, de la lluita contra l’estigma... mitjançant Grups d’Ajuda Mútua, Sensibilització Comunitària, Tallers de contacte social, Tallers als instituts de secundària... L’objectiu que els activa i mobilitza és millorar la situació de les persones amb trastorn mental, incidir en els recursos i serveis que els donen atenció i canviar la visió social en general.

L’Associació Activament www.activament.org obre delegació al Garraf i Penedès. Qui hi vulgui contactar bé per conèixer més informació o bé per formar-ne part ha de fer-ho mitjançant el telèfon 603790063 o bé a l’email garraf@activament.org.

El Projecte MATÍ-OTL Garraf de l’IMET dóna suport i col·labora amb Activament Delegació Garraf/Penedès per facilitar la difusió de la seva tasca i donar a conèixer l’inici de les seves accions a la comarca.

 

Data Publicació: 02/06/2016