L'AMPA del Canigó es reuneix amb la Regidoria d'Educació per demanar el manteniment de recursos educatius


L'Ajuntament es compromet a fer arribar la preocupació de l'AMPA al Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Categoria: Educació

La presidenta de l'AMPA de l'escola Canigó, Núria Domingo, va mantenir dimarts una reunió amb Joan Martorell, regidor d'Educació, per transmetre-li la preocupació de la comunitat educativa de l'escola davant les conseqüències que pot comportar la desaparició d'un grup de P3 per al curs 2016-17.

Segons Domingo “el centre porta uns anys treballant en un nou projecte educatiu i aquest tancament afectarà greument la continuïtat del projecte, ja sigui per la massificació dels grups existents com per la manca de recursos personals.

La representant de l'AMPA també va manifestar el temor que tenir una aula menys pugui implicar automàticament reducció de personal docent que ara permet al centre treballar en grups reduïts en alguns moments, entre ells una hipotètica desaparició de la Tècnica en Educació Infantil (TEI), recurs molt ben valorat per part del centre.

Per la seva part, el regidor d'Educació Joan Martorell, en nom de l'Ajuntament, va garantir a la junta de l'AMPA el suport a l'escola a l'hora de demanar el manteniment dels recursos. “Tal com ha passat amb altres escoles, la desaparició d'un grup no ha de voler dir la pèrdua de recursos com el de les TEI, per exemple, i treballarem per mantenir-los”. En aquest sentit, el regidor es va comprometre a fer arribar la preocupació de l'AMPA al Departament d'Ensenyament de la Generalitat i vetllar perquè pugui mantenir la qualitat actual que ofereix el centre.

Data Publicació: 27/05/2016