PFI-Adaptat


En la recta final, el PFI Adaptat d’Auxiliar de comerç i atenció al públic de l’IMET, participa en la Festa per una Societat Inclusiva.
Categoria: PFI-Adaptat

El dissabte 21 de maig ales Roquetes els joves del PFI van participar amb un taller col·laboratiu. El PFI es va voler unir a aquesta festa reivindicativa de lluita pels drets dels infants, joves i adults amb discapacitat.

El taller que es va portar a terme, tractava de fer en un gran plafó una ciutat a base de materials reciclats, sota el lema del grup : “tots iguals, tots diferents”.Grans i petits van poder fer la seva casa ideal i proposar un nom a la ciutat amb els materials recollits: cartrons, teles, botons etc. tot podia fer-se servir. Tothom va poder fer una casa i totes les cases van ser diferents, com les persones. Alguns dels noms proposats per posa a la ciutat van ser: Vilaunida, Esplailàndia, inclusilàndia, Monverdlàndia, Sant Jordi, Hawai, starland, La ciutat de l’oncle Màrius, La ciutat de la Vinyet, La ciutat de la Marta, El meu univers, Homex, entre d’altres. La més votada finalment va ser Diversilàndia.

El grup està en ple rendiment. Va fer el disseny de l’estand per la Zona E, estan fent pràctiques en comerços de Vilanova mitjançant un conveni de col·laboració (Supermercats JR, Detcathlon, Kiloutlet, Jardiland, Economat VNG i Electrodomèstics Grup Carrera) i treballant en el seu projecte integrat de final de curs.


El curs PFI Adaptat d’Auxiliar de comerç i atenció al públic, està autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es porta a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Data Publicació: 25/05/2016